Eco café, 4 lunch- en tearooms in jouw favoriete Kringwinkels

Een sociaal ontmoetingspunt, een unieke ervaring. Lekker vers, ecologisch en op maat van iedereen!
 

Eco café

Haalbaar voor onze medewerkers, de organisatie, het milieu en jou, onze klant. De processen binnen het Eco café zijn in die mate vereenvoudigd dat ze werkbaar zijn voor medewerkers in een maatwerkbedrijf, met respect voor jouw noden en wensen.

Sociale tewerkstelling

Sociale tewerkstelling

Eén van de hoofddoelen van Eco café is het creëren van sociale tewerkstelling. Wij geven de kans aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun eigen talenten te ontwikkelen en relevante werkervaring op te doen. Op die manier bieden wij niet enkel een opleiding en job, maar kunnen onze medewerkers genieten van een regelmatig inkomen, sociale contacten en een toekomstperspectief

Bekijk onze vacatures
Op het menu

Op het menu

In al onze Eco cafés vind je een groot aanbod bio en fairtrade dranken. Niet enkel koffie en thee, maar ook sapjes en frisdranken. Zin in zoet? Kom dan langs voor een heerlijk gebakje, pannenkoek of ijscoupe. Meer zin in iets hartigs? Ga dan voor een croque of panini. In Eco Café Roeselare staan elke dag warme maaltijden op het menu. 


 

Help ons verbeteren

Help ons verbeteren

Heb je opmerkingen of suggesties? Via onderstaande link kan je onze klantenbevraging invullen. Zo maken we jouw Eco café-ervaring nog beter! 

Naar de enquête
Terug naar overzicht